Skip links

Yritys

Tietoa yrityksestämme


Hei, tässä tietoa miehestä yrityksen takana, yrityksestä ja yhteistyöstä.

Olen yrittäjänä Maalaustyöt V.Laurell nimisessä yrityksessä ja teen myös töitä Kiinteistönvälitys Kotoisa LKV:n edustajana. Käyn myös tällä hetkellä kiinteistönvälittäjän ammattitutkintoa Helsingin markkinointi-instituutissa, jonka myötä edessä on LKV-koe. Tarkoituksemme on tehdä yhteistyötä ja auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla niin asunnonvälitys- kuin asunnon remontointiasioissakin. Teemme töitä Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella.

Pystymme tarjoamaan asiakkaalle asiantuntijuutta niin asunnon välityksen kun asunnon remontoinninkin osalta. Pieni pintaremontti on välillä hyvä tehdä ennen kuin asunto laitetaan myyntiin, jotta siitä saadaan paras mahdollinen myyntihinta. Autamme myös silloin, kun olet hankkimassa uutta kotia ja tulevat remontit mietityttävät. Laskemme remontista tarjouksen, jotta asiakas saa osviittaa siitä mitä remontti tulee maksamaan. Me pyrimme tekemään asiakkaalle kaiken mahdollisen helpoksi kohtuukustannuksin.

Oletpa sitten miettimässä asuntosi myyntiin laittoa tai kotisi kaipaamaa pintaremonttia, ulko- tai sisäpuolelta, niin ota yhteyttä ja pyydä ammattilainen apuun. Me teemme työmme osaavasti ja luotettavasti, rennon rempseällä meiningillä mutta vakavasti!