Skip links

Mökkitalkkari

Mökkitalkkari


Mökkitalkkari

Mökkitalkkari hakusessa? Tarjoamme asiakkaillemme Varsinais-Suomen alueella mökkitalkkaripalvelua.

Palvelemme niin maalla kuin merellä. Saaristossa sekä rannikolla onnistuvat niin pienemmät kuin isommatkin työt laadusta tinkimättä.

Mökkitalkkarin palveluihin kuuluvat muun muassa: Pihan kuntoon laitto, veneenlasku vesille, laiturin asennus / parantaminen, rännien tyhjennykset, katon puhdistus tai vaikka terassinteko. Hoidamme myös  sisä- ja ulkoremontit sekä maalaukset! Nämä kaikki hoidat huolettomasti kauttamme ja pääset nauttimaan vapaa-ajasta täysin rinnoin!

Vastaavasti syksyn ja talven tullen hoidamme mökin / kesäasunnon talviteloille. Esimerkiksi laiturien / veneidennostot, pihan siivous ennen lumentuloa, katon puhdistus / pesu. Kaikki mahdolliset työt sovittuna. Voimme tehdä säännöllisen käynnin viikottain tai kuukausittain. Tällöin olet asiakkaana aina kartalla sekä uskallat olla vaikka pidempiä aikoja pois mökiltäsi. Kannattaa muistaa että mökkitalkkarin työ on kotitalousvähennyskelpoista.

Voimme tehdä kesäasunnostanne sopimuspaketin, mihin kuuluvat sovittavat työt niin keväällä kuin syksyllä. Kiinteällä hinnalla.

Voimme myös suorittaa työt tuntityönä, jolloin sovimme tuntiveloituksen sekä suoritettavat työt tapauskohtaisesti. Voimme myös laskea kiinteän urakkasumman niin pienistä kuin suuremmistakin töistä. Teemme aina kirjallisen sopimuksen työstä.

Olemme toimineet Varsinais-suomen sekä Satakunnan alueella maalaus- sekä remontointitöitä tarjonneena yrityksenä vuodesta 2017. Päätimme monipuolistaa palveluamme mökkitalkkaripuolelle, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

YHTEYDENOTTO